Ξενοδοχείο Akteon

Το ξενοδοχείο ΑΚΤΕΟΝ , πρόσφατα ανακαινισμένο με πλούσιο βιογραφικό, εμπειρία και σύγχρονες παροχές, προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, γνωρίζοντας άμεσα τις ανάγκες και τα ζητούμενα του σύγχρονου τουρισμού.
Η μονάδα είναι δυναμικότητας 50 δωματίων – 100 κλινών και λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο.
Πάνω στην κεντρική παραλία των Νέων Στύρων το ξενοδοχείο ΑΚΤΕΟΝ δικαιολογεί απόλυτα το όνομά του, ενώ οι διαμένοντες έχουν άμεση πρόσβαση στα cafe-bars, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα του οικισμού.
Τα Νέα Στύρα είναι ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος παραθεριστικός και τουριστικός προορισμός στη νότια Εύβοια. Κτισμένα αμφιθεατρικά, τα Νέα Στύρα παρουσιάζουν συνεχή τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια λόγω της εύκολης και οικονομικής πρόσβασης από την Αθήνα (μέσω της θαλάσσιας συγκοινωνίας με την Αγία Μαρίνα Μαραθώνα Αττικής) και των καθαρών παραλιών της περιοχής στον Ευβοϊκό και στο Αιγαίο. Η θαλάσσια διαδρομή Αγίας Μαρίνας – Νέα Στύρα διαρκεί 45΄ ενώ η απόσταση από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ή το κέντρο της Αθήνας, μέχρι το πορθμείο της Αγίας Μαρίνας είναι άλλα 45΄. Εναλλακτική διαδρομή υπάρχει μέσω Χαλκίδας με συνολική απόσταση απ’ το Αεροδρόμιο έως τα Νέα Στύρα τα 160 χλμ.
Σημείο αναφοράς για την περιοχή είναι το café – restaurant του ξενοδοχείου. Σύγχρονο, με μοντέρνα αισθητική και διακόσμηση, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για καφέ, αλλά και για εκλεκτά πιάτα με την ευθύνη επαγγελματία σεφ.
Στην ιδιαίτερα διευρυμένο χώρο της παραλίας του ξενοδοχείου, η επιχείρηση παρέχει κορυφαίο service στα ξύλινα με στρώματα sea side beds ή στις κλασσικές μεταλλικές ratan ξαπλώστρες.
Η μονάδα επίσης προσφέρει premium υπηρεσίες parking σε οδόστρωμα βιομηχανικού μπετόν, με ηλεκτρική μπάρα , χρήση φωτιστικών σωμάτων-προβολέων , κλειστό σύστημα επόπτευσης με camera ενώ οι χρήστες εφοδιάζονται με ηλεκτρονικό τηλεχειριστήριο για την είσοδο-έξοδο τους από τον χώρο στάθμευσης.

Καλώς Ορίσατε στο ξενοδοχείο ΑΚΤΕΟΝ !!!

Υπηρεσίες Ξενοδοχείου

e-banner espa

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Α’ παραλιακή, Νέα Στύρα 340 15

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

© Copyright www.akteon.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την internetplan